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Recruiting

 

はじめまして。私たちデリシャスリンクスの求人サイトに訪問くださり、とてもうれしいです。心より感謝申し上げます。

こうしていま、この文章を読んでくださっているあなたは、おそらくアタマのなかで、悶々とした気持ちを抱いていることでしょう。

ふだんあまり気にすることのない「自分」というものと向き合い、何ができるのだろう、何が楽しいのだろう、何が合うのだろう、これからの日々を、人生を、どうつくっていくかを夢想し、現実的にくわだてている、まっ最中かもしれません。

私たちのはじまりは「ディ・リンクス株式会社」というおもに飲食業における、コンサルティングの会社です。

「今あるお店を、もっと繁盛させたい」

「新しくお店を作りたいのだけど、手順が知りたい」

「そもそも会社として、どこに向かえばいいか分からない」

いろいろな企業からの、さまざまな相談に乗り、アイデアを出し、道筋を模索し、導いていく仕事です。

そうしていくうち、一軒のお店を運営するチャンスが舞い込み、分社化するかたちで「デリシャス・リンクス株式会社」が生まれました。

これまで、たくさんのケースを見てきたなかで培われたノウハウを、お店づくりに注ぎこみ、日々役立てています。

私たちのモットーは、長く愛される店をつくること。と、かんたんに書きましたが、それは実際、まったくもってかんたんなことではありません。

「長く愛されるお店」は、イコール「稼げるお店」である必要があります。いくら志高く、美しいコンセプトを持つお店だったとしても、稼ぐことができなければ、続けることは不可能です。

では、どうすれば「稼げるお店」になると思いますか?

それは「お客さまに信じてもらえるかどうか」に、つきます。そのために、できることはたくさんあります。しかもそのほとんどは、とても地道で、とても基本的なこと。

これを個人経営のお店では、店主が自ら、日々やり続ける必要があります。

来る日も来る日も、何十年も、ともすれば一生、やり続けなければなりません。

それをあなたはやり続けることができますか?

私たちは、それをチームならば、実現できると思っています。

いろんな才能を持った、いろんなスペシャリストが集まり、みんなで、長く愛されるお店を、未来の飲食業のかたちを作っていく。

そのためには、あなたが必要なのです。

 

Thank you for visiting Delicious-Links’ website.

Reading this website and thinking about yourself at this moment,you might be wondering what it is fun for you, what is going to happen in the future and what is a suitable job for you.
You might be dreaming of your life’s purpose and trying to make your dreams come true.

We started as “D-Links Inc.” a consulting company mainly in the restaurant business.

“I want to make my restaurant more profitable.”

“I want to know the procedure for opening a new restaurant.”

“As an already established company, I do not know where to head next.”

We have been going through various consultations with numerous companies, drawing ideas, seeking direction and leading them forward.

In the meantime, the opportunity to operate a restaurant came about, and “Delicious-Links Inc.” was born in the form of a spin off.

We have now accumulated expertise from working with a lot of cases, and we are putting this expertise into action by creating restaurants and using this knowledge every day.

One of our goals is to create a long-lasting, well-loved restaurant.We call it “long-loved.” This is actually not simple at all.

“A long-loved restaurant” also needs to be a profitable restaurant.Even if you are high-minded and have a beautiful restaurant concept, it is impossible to continue if you cannot make a profit.

How can we make this a profitable restaurant? We need customers to trust in us. There are many things you can do to build trust. It is a long road with challenges.

Restaurant owners, on their own, must keep up the daily grind, day in and day out, if they have a private restaurant.Every day for decades, even for life, it is the same long road with many challenges.

Are you willing to do that?

We believe it is better to achieve success with a team.

We will create restaurants that will be loved for a long time.We will shape the future of the food and beverage industry together employing a variety of specialists with different talents.

To make it possible, we need you.


 

中途採用・新卒採用

わたしたちと、あなたとの未来

デリシャス・リンクスでは今後、様々な業態の出店を東京、日本そして世界で計画をしております。

そのため、私たちはグループ会社である、お店づくりに長けた企画会社や、コミュニケーションデザインに長けた制作会社とともに、各社それぞれに刺激し合い、手を取りながら成長しています。

また、飲食店舗にとどまらずホテルの事業や福祉事業にも参画すべく美味しいで繋がる輪を広げていきます。

故に、様々な活躍の場がこれからも増え続けることも私たちの会社の魅力でもあります。

一緒にお店づくり、会社づくりをしていける仲間として、同じ会社でありながら、一人一人にあわせた未来=キャリアプランをつくりだしていきましょう。

○ 職種
部長(シニアマネージャー)、SV(エリアマネージャー)、店長(マネージャー)、料理長(シェフ)、ソムリエ、ホールスタッフ、キッチンスタッフ、本部スタッフ。

○ 給与
月給20~80万円(部長45万~、SV40万~、店長35万~、ソムリエ25万~)

○ 賞与
業績連動賞与年1回

○ 昇給
年2回

○ 資格手当
住宅手当、ソムリエ手当、勤続年数手当、他

○ 勤務地
恵比寿(本社)、六本木、西麻布、池袋、吉祥寺、羽田(空港国際線ターミナル内)

○ 勤務形態
社員

○ 休日・休暇
月8回、夏休み(5日)、年末年始休暇(5日)、各種休暇制度(有給休暇、慶弔休暇、リフレッシュ休暇、記念日休暇など)

○ 待遇・福利厚生
給与改定年2回、社会保険完備、交通費全額支給、定期健康診断、従業員割引、制服貸与、研修制度

○ 研修制度
スタートアップ研修(入社にあたり気持ちのすり合わせをします。)
フォローアップ研修(経過報告と振り返りをします。)
スペシャリスト研修(ソムリエやおもてなしの研修を実技を交えて行います。)

○ 仕事内容
・部長(シニアマネージャー)
複数店舗及び複数業態または複数部内管理。新規出店準備。

・SV(エリアマネージャー)、次長(チーフマネージャー)
複数店舗または複数課内管理。新規出店準備。

・店長(マネージャー)
店舗マネジメント業務(数値管理、人材育成、販促)、お客様対応。

・料理長(シェフ)
店舗調理業務全般(原価管理、商品管理、人材育成コスト管理)、お客様対応。

・ソムリエ(アシスタントマネージャー)
接客全般、ワイン管理全般、人材育成、スキル向上に貢献。

・ホールスタッフ(アシスタントマネージャー、チーフ、スタッフ)
接客全般。

・キッチンスタッフ(セコンドシェフ、チーフ、スタッフ)
調理全般。

・本部スタッフ
店舗営業支援全般。

○ 勤務時間
店舗営業時間に準じるシフト制。

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

 

New Graduate, Mid-Career Recruitment

The future is with you and us together.

Delicious-Links Inc. plans to open various restaurants in Tokyo, Japan and around the world in the future.

For that reason, we are growing our group companies such as our planning company which creates amazing restaurants and our production company which specializes in communication design.  We are stimulating growth within each company and supporting each other by working together.

We will broaden our vision by getting involved with, not only restaurants but also, the hotel industry and welfare projects. Therefore, part of the appeal of our company is that we are actively expanding our mission.

Let’s create a future together. We can develop a career plan for each employee and we can work in the same company as partners creating restaurants. So let’s build this company together.

○ Job opening type
Department manager (senior manager), SV (area manager), Store Manager, Chef, Sommelier, Hall Staff, Kitchen Staff, Head Office Staff.

○ Salary
Monthly salary 200,000 to 800,000yen
(Department manager 450,000〜, SV 400,000〜, Manager 350,000〜, Sommelier 250,000〜)

○ Bonuses
Performance bonus
Once a year

○ Pay raise
Two times a year

○ Qualification allowance
Housing allowance, sommelier allowance,
length of service allowance, others

○ Work location
Ebisu (head office), Roppongi, Nishiazabu, Ikebukuro, Kichijoji,
Haneda (within the Airport International Terminal)

○ Type of employment
Full-time employee

○ Holidays
8 days/month, summer vacation (5 days), year-end and New Year’s holidays (5 days), various types of leave system (paid vacation,condolence vacation, refreshment vacation, anniversary vacation, etc.)

○ Benefits
Salary review twice a year, social insurance included, transportation expenses fully paid, regular medical examination, employee discount, uniform lease, training system

○ Training system
Start-up training: We welcome your feedback
Follow-up training: We will complete a progress report and assess performance
Specialist training: training for sommeliers and practical skills for hospitality workers

○ Job descriptions
・Department Manager (Senior Manager)
Manage multiple restaurants, multiple business sectors or multiple departments.  Prepare for the opening of a new restaurant.

· SV (Area Manager), Associate Manager (Chief Manager)
Manage multiple restaurants or multiple departments. Prepare for the opening of a new restaurant.

· Store Manager
Store management business including numerical management, human resources training, sales promotion and customer correspondence.

· Chef
Cooking and related business details (cost management, product management, human resources training, cost management), customer interaction.

· Sommelier (Assistant Manager)
General customer service, wine management, human resources training, skill improvement.

· Hall Staff (Assistant Manager, Chief, Staff)
General customer service

· Kitchen Staff (Second Chef, Chief, Staff)
Cooking

· Head Office Staff
General support for restaurant sales

○ Working hours
An “on-shift” work system according to the business hours of each restaurant

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who values connecting with people.
Applicants with experience in customer service, cooking, or management are encouraged to apply.


 

アルバイト募集

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<店舗名>
肉屋の量り売り食堂 听屋(ポンドヤ) 吉祥寺

○ 給与
時給1000円~(22時以降、時給25UP、8時間以上勤務で時給25UP)、土日は時給1100円~

○ 職種
ホールスタッフ、キッチンスタッフ(調理、接客全般。原価管理、数値管理、商品管理、人材育成の一部、レジ業務、他)

○ 雇用形態
アルバイト

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
フリーター、接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

○ 勤務時間
11:0023:00
上記時間帯で週2/14h~、シフト制

○ 勤務地
東京都武蔵野市吉祥寺南町1-2-2 東山ビル1F

○ 最寄駅
JR・京王井の頭線 吉祥寺駅 徒歩1分

○ 待遇・福利厚生
時給改定は随時、従業員割引、制服一部貸与、社員登用制度あり

 

Part-time jobs

 

POUND-YA STEAK in Kichijoji

○ Salary
Hourly wage 1000 yen (25% UP after 10pm, or work for eight hours or more)
1100 yen~ on Saturdays and Sundays

○ Job opening type
Hall Staff, Kitchen Staff (cooking, general customer service, cost management, numerical management, product management, human resources training, cash register, others)

○ Type of employment
Part-time job

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who values connecting with people.
Part-time workers, applicants with experience in service, cooking,
or management are encouraged to apply.

○ Working hours
11:00 – 23:00
Minimum of two days a week/ more than 4 hours a day
On-shift work system

○ Work location
Higashiyama Building 1F, 1-2-2 Kichijoji Minamicho, Musashino-shi, Tokyo

○ Nearest station
JR Keio Inokashira Line, Kichijoji station. (1 minute walk)

○ Benefits
Occasional review of wage rate, employee discount, partial lending of uniforms, employee recruitment system


 

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<店舗名>
肉屋の量り売り食堂 听屋(ポンドヤ) 六本木

○ 給与
時給1000円~(22時以降、時給25UP、8時間以上勤務で時給25UP

○ 職種
ホールスタッフ、キッチンスタッフ(調理、接客全般。原価管理、数値管理、商品管理、人材育成の一部、レジ業務、他)

○ 雇用形態
アルバイト

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
フリーター、接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

○ 勤務時間
11:0023:00
上記時間帯で週2/14h~、シフト制

○ 勤務地
東京都港区六本木4-5-8 KAZビル1F

○ 最寄駅
地下鉄 六本木駅から2

○ 待遇・福利厚生
時給改定は随時、従業員割引、制服一部貸与、社員登用制度あり

 

POUND-YA HAMBURG STEAK in Roppongi

○ Salary
Hourly wage; 1000 yen (25% UP after 10pm, or work for eight hours or more)

○ Job opening type
Hall Staff, Kitchen Staff (cooking, general customer service, cost management, numerical management, product management, human resources training, cash register, others)

○Type of employment
Part-time job

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who values connecting with people.
Part-time workers, applicants with experience in service, cooking,
or management are encouraged to apply.

○ Working hours
11:00 – 23:00
Minimum of two days a week/ more than 4 hours a day
On-shift work system

○ Work location
KAZ Building 1F, 4-5-8 Roppongi Minato-ku, Tokyo

○ Nearest station
2 minutes from Roppongi subway station

○ Benefits
Occasional review of wage rate, employee discount, partial lending of uniforms, employee recruitment system


 

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<店舗名>
肉屋の食堂 听屋スタンド(ポンドヤスタンド)  羽田

○ 給与
時給1100円~(22時以降、時給25UP、8時間以上勤務で時給25UP

○ 職種
キッチンスタッフ(調理、接客全般。原価管理、数値管理、商品管理、人材育成の一部、レジ業務、他)

○ 雇用形態
アルバイト

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
フリーター、接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

○ 勤務時間
07:0015:00
15:0023:00
23:0007:00
上記時間帯で週2/14h~、シフト制

○ 勤務地
東京都大田区羽田空港2-6-5 羽田空港国際線旅客ターミナル 3F

○ 最寄駅
京急空港線 羽田空港国際線ターミナル駅 直結、モノレール 羽田空港ビル 直結。

○ 待遇・福利厚生
時給改定は随時、従業員割引、制服一部貸与、社員登用制度あり

 

POUND-YA STAND HAMBURG STEAK in Haneda

○ Salary
Hourly wage; 1100 yen (25% UP after 10pm, or work for eight hours or more)

○ Job opening type
Kitchen Staff (cooking, general customer service, cost management, numerical management, product management, human resources training, cash register, others)

○ Employment form
Part-time job

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who values connecting with people.
Part-time workers, applicants with experience in service, cooking,
or management are encouraged to apply.

○ Working hours
07:00 – 15:00
15:00 – 23:00
23:00 – 07:00
Minimum of two days a week/ more than 4 hours a day from at least one time period listed above
On-shift-work system

○ Work location
Haneda Airport International Passenger Terminal 3F
2-6-5 Haneda Airport, Ota-ku, Tokyo

○ Nearest station
Keikyu Airport Line Haneda Airport.
Directly connected to the International Terminal Station,
Directly connected to Monorail Haneda Airport Building.

○ Benefits
Occasional review of wage rate, employee discount, partial lending of uniforms, employee recruitment system


 

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<店舗名>
S’ACCAPAU(サッカパウ)

○ ジャンル
レストラン(イタリアン)、サパー、ワインバー

○ 給与
時給1100円~(22時以降、時給25UP、8時間以上勤務で時給25UP

○ 職種
ホールスタッフ(接客全般。ワインサーブ、カクテルメイク、商品管理、人材育成の一部、レジ業務、他)

○ 雇用形態
アルバイト

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
フリーター、ソムリエ、バーテンダー、接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

○ 勤務時間
17:0027:00
上記時間帯で週2/14h~、シフト制

○ 勤務地
東京都港区西麻布1-12-4 nishiazabu1124ビル B1F

○ 最寄駅
六本木駅から徒歩9分
広尾駅から徒歩9分
乃木坂駅から徒歩9分
六本木駅から714m

○ 待遇・福利厚生
時給改定は随時、従業員割引、制服一部貸与、社員登用制度あり

 

S’ACCAPAU

○ Type of restaurant
Italian Restaurant, Supper, Wine Bar

○ Salary
Hourly wage; 1100 yen (25% UP after 10pm, or work for eight hours or more)

○ Job opening type
Hall Staff (Customer service, wine server, bartender, product management, human resources training, cash register, others)

○Type of employment
Part-time job

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who values connecting with people.
Part-time workers, sommelier, bartender, service, cooking or applicants with experience in any of the professions are encouraged to apply.

○ Working hours
17:00 – 27:00
Minimum of two days a week/ more than 4 hours a day
On-shift work system

○ Work location
Nishiazabu 1124 Building B1F, 1-12-4 Nishiazabu, Minato-ku, Tokyo

○ Nearest station
Roppongi station (9 minutes work)
Hiroo station (9 minutes work)
Nogisaka station (9 minutes work)
714 meters from Roppongi station

○ Benefits
Occasional review of wage rate, employee discount, partial lending of uniforms, employee recruitment system


 

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<店舗名>
串揚げとワイン 源 MOTO

○ ジャンル
串揚げ、高単価居酒屋、ワイン

○ 給与
時給1100円~(22時以降、時給25UP、8時間以上勤務で時給25UP

○ 職種
ホールスタッフ、キッチンスタッフ(調理、接客全般。原価管理、数値管理、商品管理、人材育成の一部、レジ業務、他)

○ 雇用形態
アルバイト

○ 応募資格
私たちの考えに共感いただける方。
飲食への興味がある方。
人との繋がりを大切にできる方。
フリーター、接客、調理、マネジメント経験者歓迎。

○ 勤務時間
11:0023:00
上記時間帯で週2/14h~、シフト制

○ 勤務地
東京都豊島区南池袋2-11-5 三栖ビル1F

○ 最寄駅
地下鉄、JR池袋駅東口、徒歩7分

○ 待遇・福利厚生
時給改定は随時、従業員割引、制服一部貸与、社員登用制度あり

 

Kushiage & Wine MOTO

○ Type of restaurant
Deep-fried, high-priced tavern, wine

○ Salary
Hourly wage; 1100 yen (25% UP after 10pm, or work for eight hours or more),

○ Job opening type
Floor staff, Kitchen staff (cooking, general customer service, cost management, numerical management, product management, human resources training, cash register, others)

○Type of employment
Part-time job

○ Eligibility
Those who can sympathize with our ideas.
Those who are interested in eating and drinking.
A person who can value the connection with people.
Part-time workers, applicants with experience in service, cooking,
or management are encouraged to apply.

○ Working hours
11:00 – 23:00
Minimum of two days a week/ more than 4 hours a day.
On-shift work system

○ Work location
Misu Building 1F, 2-11-5 Minami- Ikebukuro, Toshima-ku, Tokyo

○ Nearest station
Subway, JR Ikebukuro Station East exit (7 minutes’ walk)

○ Benefits
Occasional review of wage rate, employee discount, partial lending of uniforms,
employee recruitment system

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